Piets Althuis

bronzen beelden

Een beeld als award
Provincie Gelderland voor de beste ondernemer van het jaar 1996 t/m 2007. Leeuwarden voor de beste ondernemer van de stad 2000, 2002, 2008, 2010. Stichting Marketing Drenthe jaarlijks vanaf 2008 voor degene die Drenthe dat jaar het beste heeft gepromoot.
Namens het ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie werd een aantal jaren een bronzen beeld van Piets uitgereikt als award bij de LNV-smaakprijs voor zorginstellingen.

In 2014, 2015 en 2016 maakte Piets de award voor VHG, de branchevereniging voor ondernemers in het groen.

Werk van Piets is ook in bezit van
Akzo-Nobel, Deventer; Vitens, Zwolle; Gemeente Skarsterlân; Gemeente Súdwest-Fryslân; Rabobank, Heerde; De Essenburgh, Hierden; Museum Möhlmann, Appingedam; Provincie Gelderland; Provincie Drenthe (Stg.Marketing Dr.); UMC –Johanna Niemeyertuin, Utrecht; Diverse scholen en bedrijven.


Publicatie
In 2007 verscheen het jubileumboek (25 jr. beeldend kunstenaar) ‘Vogelvrije gedachten in brons’ tekst Wim van der Beek, foto’s Ben Vulkers. Uitg. Waanders/Althuis, Workum.
Vogelvrijegedachten

Foto: 'Vogelvrije gedachten in brons,' het boek ter gelegenheid van Piets' jubileum.

Publicatie
Na het boek 'Vogelvrije gedachten in brons' verscheen in 2018 een nieuw boek 'Een beeld is nooit zwaar, ook al kun je het niet optillen'. Foto's Jan Kalma, vormgeving Menno de Boer. Uitg. Althuis Workum.
Stacks Image 1222

Foto: Piets met het nieuwe boek 'Een beeld is nooit zwaar, ook al kun je het niet optillen,' een fraai boek met een heel mooi overzicht van 35 jaar beelden maken.
© 2013-2023 AF Design